Ruilen & Retourneren

Ben je niet tevreden over jouw bestelling? Dat vinden wij erg jammer en wij horen graag wat wij kunnen doen om je tevreden te stellen. 

Retourvoorwaarden
Je kunt jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst retourneren. 
Het aankoopbedrag zullen wij binnen 14 werkdagen na ontvangst van de retourzending op je rekening storten. 

De kosten voor het terugsturen van een retour zijn voor eigen rekening. Raadpleeg de website van jouw vervoerder voor de exacte tarieven van de retour zending

LET OP: Oorbellen kunnen i.v.m. hygiëne niet geretourneerd worden!

Overige sieraden en accessoires dienen ongeopend in de originele verpakking retour gezonden te worden.

Bewaar je verzendbewijs altijd totdat jouw retour verwerkt is.
Buxxies is niet aansprakelijk voor eventueel zoekgeraakte pakketten bij de post.

Mocht het product beschadigd zijn en/of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te retourneren, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan jou doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.


Eenvoudig retourneren in 3 stappen:

Stap 1: Meld je retourzending aan via info@buxxies.nl 
Stuur een email met als onderwerp "Retourzending + ordernummer" naar info@buxxies.nl. Wij zullen dan het retourformulier naar je opsturen.
Deze dient volledig ingevuld bij de retourzending toegevoegd te worden.

LET OP; Een retourzending dient eerst via de mail bij ons aangemeld te worden zodat wij aanvullende instructies m.b.t de retourzending kunnen verstrekken en daarnaast op de hoogte zijn dat wij een zending kunnen verwachten.

Stap 2: Stuur jouw bestelling op.
Stuur de artikelen samen met het ingevulde retourformulier op naar het adres wat op retourformulier staat. Zorg dat je het pakketje voorziet van een Track & Trace code. Als zender ben jij verantwoordelijk en wij willen voorkomen dat er misverstanden ontstaan. Producten dienen in originele staat en voorzien van labels en etiketten geretourneerd te worden. Het product mag geen gebruikssporen bevatten.

Stap 3: Ontvang het aankoopbedrag op je bankrekening. 
Als wij het pakketje in goede orde hebben ontvangen zorgen wij dat het aankoopbedrag binnen 14 dagen na ontvangst op je bankrekening staat.